MARIEBERG

hej!
sitter på mammas jobb just nu. Har nyss varit och shoppat. Men efter som vi ska hem om fem minuter tog jag mig till mammas jobb. Jag har köpt en ******* och ******, anledningen till varför jag gör sådana ''stjärnor'' är för att jag inte vill avslöja ännu! För när jag kommer hem tar jag ju kort, och lägger ut. Och förresten, Madelen ville ju att jag skulle lägga ut mer outfits. Men anledningen till att jag inte gör de, är för att min kamera är borta för tillfället. Men jag kan ju alltid använda min cam, men de blir ju inte lika bra bilder. Cam bilder är vad ni får när jag ska ta kort på kläderna, för som sagt kameran är borta.. Men jag ska leta det lovar jag! Men ska åka och 2 minuter vi hörs när jag kommer hem.. Hejdå!

MSN/BOK/MUSIK

hejsnyggingar
sitter och läser lite och lyssnar på musik.. Och chattar lite på msn.. Men de är inte många sociala. Så om ni känner fört så skicka msn kanske? Jag är så himla trött och har huvudvärk.. Kanske håller på och bli sjuk. Men de hoppas jag verkligen inte! Och jag har ingen större lust att hitta på något idag faktiskt. Gud vad jag är sugen på cola.. Hihi. Ska nog leta efter lite pengar och åka iväg! Pusshej!


jag, när jag fyllde 12 :D

FREDAG!

nu är fredag, ääntligen, men dock så måste jag plugga SO ikväll ändå.. Men de tar jag väl inatt antar jag, haha! Och så ska jag ha lite harry potter maraton inatt.. Harry potter i mitt hjärta! Hihi.. Men jag tar kanske inte alla filmer, bara dom 3 första inatt tror jag hihi. Och resten imorgon. Men vi hörs senare, puss!


josefin jag saknar dig älskling.

GODNATT BITCHEES

pusss och godnatt!(L)

FLUMBILDER




JO FÖRESTEN!

vet någon vart man köper snygga piercingar till naveln kanske!?

HEJSAN!

hejsnyggingar!
Idag har jag varit i skolan, de går faktiskt ganska bra i skolan för mig, Och just nu håller vi på med Religon, *stavning* och kristendom, och nästa vecka ska vi ha prov i det tror jag, jag ska satsa på att få minst G, men helst mvg dårå, men det tror jag inte att jag får haha! Men gud vad jag ska plugga i år, jag ska försöka bli jättebra i skolan och så, huhu! Och min mobil gick sönder igår! Åååh, så jag har ingen mobil, men snart får ju barnbidraget, men de är ju bara 1000 kronor, och de räcker ju inte. Fast jag har 300 kvar ifrån förra barnbidraget, så jag får väl försöka spara lite pengar, men jag tänker spara 500 av nästa barnbidrag, så kanske jag får mig en ny mobil, uhm.. nästa månad.. hah!

 


SVAR PÅ KOMENTAR

My Isoniemi | Fotoblogg
om SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN:

Vad folk frågar konstiga frågor!.... - jo, och de där med ip nummer du sa, de vet jag inte hur man gör så. Men jag hade gärnat viljat använda det :)

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

ChipZ
är du jesus? - inga komentarer... haha.. men nej?!

Niclas Sviden
Varför skulle du bli glad om jag frågade något? - Ja varför inte? :D

Svide
är jag snygg? -  tjaa, du ser väl bra ut?

Anonym
Tycker du att du är tjock? - Asso, ja.. eller tjock kanske är fel ord, men jag är mullig.

Alma
Varför är du världens bästa kusin? - Jadu, jag är helt enkelt bäst.. ;)

Malin.j
Skulle du vilja uppnå någe med bloggen :) (eller vad de heter) - ja lätt!

Madelen - Vad vill du uppnå  med bloggen?
kan du börja lägga in mer outfits och så,
love u - Jag vet  faktiskt inte, jag skulle vilja ha lite mer läsare iallafall..
Hmm, ja de är klart jag kan, ska ju bli bättre på att att blogga! :)
love u 2

xD
Haru mens:D? - haha, vilken fråga.. uh. ja, men inte för tillfället.

JuliaW
Vad är de bästa med att blogga? - Jag vet faktiskt inte, hihi!
Hur många läsare har du per dag? - Hmm, 20 kanske.. :$$ eller mer ibland :)

HEMMA

hej, sitter framför datorn och är med linn, och är lite förvånade för att ******* är jättesur på oss, när vi ville hjälpa till.. Men aja, tänker hon vara sur får hon vara de vi tänker inte be om ursäkt för ingenting. Men nu ska jag dra, puss!

DAGENS - VILL HA

ååh, jag vill ha en tatuering i nacken, och jag skulle vilja skriva ''happiness'' de är ju supersnyggt!

hittade ingen som de stod happiness på, så jag tog den här :)

FRÅGESTUND!



jag svarar på alla frågor imorgon kväll!

SKOLA IDAG

hej snyggingar, idag var de första dagen efter sommarlovet. Det var ganska kul att vara tillbaka. Men vi hade inte någon riktig lektion. Imorgon börjar ju skolan på riktiga så att säga. Snart ska mamma iväg och handla och sen ska vi äta.. Och efter de kanske jag ska ut och jogga, eller ta ett styrkepass.

här vi ni 2 snygga bilder på lillasyster och jag! :)



DAGENS SNYGGING - KILLE

a, jag ska börja en ny ''dagens'' De kan vara dagens snyggaste kille, eller dagens sötnos, dagens snyggaste tjej. Aa ni förstår.. Och nu så tar jag en ''Dagens snyggaste - kille'' ;]

Robert Pattinson såklart, så sjukt snygg!

BRB, LARS WINNERBÄCK

om sådär 10 minuter en kvart åker jag iväg till konserten, så vi hörs imorgon bloggläsare! Här kommer 2 eller fler bilder på snyggingarna ;d






tjingeling bitches! ;*

FINALEN IGÅR

hejalla, igår var de ju talangen, den sista.. så kallad finalen. Och jag är med på typ 4 vimmelbilder. Haha! Och min uppdatering har varit lite dålig, men de är för att jag aldrig orkar med att blogga, men jag ska försöka blir bättre.
och, ikväll är de Lars winnerbäck! Och efter som de är skola, så går jag och lägger mig precis efter det.
och föresten har nyss gjort en design till min vän stina, tryck på LÄNKEN för att komma till bloggen :)

en av bilderna, filip evelina, linn och jag :)

JOHNNY DEPP - JACK SPARROW

ååh, kan inte hjälpa de, jag tycker han är så sjukt snygg! Även fast han är 50 eller vad han är, så är han sjukt snygg! Och jack sparrow också, gosh vad snygga dom är, de är ju samma person men asso, haha!

rawr!

HJÄRTA

hej sötnosar, sitter och kollar på tv, idag har jag varit och badat i kumlasjön med evelina och linn, vi blev avstängda haha! Eller jag, vi blev faktiskt de med flit så dom blev lite sura på oss.. haha! Men iallafall, efter det träffade vi tim och magnus, i en timma eller så.. Och sen åkte jag och evelina hem och åt, sen ut igen, och ute träffade vi ellinor och erika och var med dom ett tag, nice! Och sen åkte vi hem, och nu sitter jag här och kollar på southpark! : d

NATTINLÄGG BITCHES!

jao, just nu är klockan 5 över 2.. på natten, och jag fastnade framför tvn, precis som jag trodde! Haha.. Vet inte om jag orkar se på film sen heller. Ska nog gå och ta ett glas vatten, har inget att skriva, så hejdå!

VARMCHOKLAD(L)

just nu görjag varm choklad, mums! Min lilla specialare, med hemligt recept! ;]]
haha jani, blev ni nyfikna nu!? Mina planer för ikväll är att se på supranos, de är faktiskt bra, hihi.. Sen ska jag slå över till min favorit kanal comedy central och se på ''Kungen av queens'' sen efter de mina älsklingar, south park! Hihi, och efter de ska jag gå upp på mitt rum och kolla på film, om jag inte fastnar framför tvn igen.. Haha!

gammal bild från förra året(Y)


HEMMA IGEN

hej har nyss kommit hem för att äta, och ska nog stanna hemma, de spöregnar och åskar här! Usch jag hatar oväder!

gammal bild.

tjenaretjenare :o /HISS OCH DISS

två tönta kom hem till mignyss... eller aa.. :)
och med töntar menar jag evelina och linn, som om ni inte kunde lista ut de.. Ingen aning om vad dom gör här faktiskt, om dom skadra hem till evve, de sa dom iallfall, men jag vet inte.. (A) Men jag skulle tydligen också dit o: lite status..? (;;;;;;; men nu orkar jag itne skriva till er töntar, älskar er (A)

Skolan börjar på måndag!
iallafall våran, och jag ser faktiskt fram emot de, jag saknar alla, och vi ska få nya i våran klass också.
Men efter en timma kommer förmodligen jag tröttna på att vara där,haha! Men en hiss till de! (Y)

Talangen på Lördag!
de är finalen, wiiii! Så de ska bli en jävla massa kul, tagga! Kötta, o.s.v o.s.v (A)



Idioter med stora huvuden (:
jag är trött på en tjej, som är så jävla jobbig, hon hittar på rykten och kallar mig saker.. fyfan på henne(H)
Min kusin kommer kanske visa de för henne, haha.. men synd..? Jag och mina kompisa kallar henne bighead
ljushuvet och extrasolen, men jag nämner inga namn.. haha ;)


GODMORGON ELLER?

a, eftermiddag antar jag, jag vaknade för en halv timma sen, efter som jag gick och la mig halv 5, brukar vakna tidigare, iallafall 12.. haha! Och jag är faktiskt inte trött heller, lite wierd.. Har inte mycket att berätta, skulle bara säga att jag har vaknat nu! ;)

jag saknar mitt hår! :(

HARRY POTTER(L)

sitter och kollar på andra harrypotter filmen, kommer inte hinna kolla på flammande bägaren och halvblodsprinsen, för jag lixom fastnade framför tvn, så jag har nyss börjat kolla på harry potter, hehe. Så imorgon ska jag se dom andra två filmerna, hihi. och nu har jag fått en egen tv på mitt rum, happyface..! Så nu sitter jag uppe på mitt rum och kollar på film, mycket bättre. Och så kan jag ha högre ljud, tihih. Sent inlägg de här blev då.. haha klockan är 20 över 3, något mamma kommer ta upp imorhon jao. Men de är bara att bita ihop och tare som en man! (; Haha... Så manlig jag är så kommer de ju gå galant minsann!

jag tycker den här bilden ser ''skön'' ut, typ solig och sommrig, (:
ingen bild jag är helt onöjd över faktiskt (:

vad jag har att säga just nu..

.. sitter ute på verandan och lyssnar på lars winnerbäck, de här är ett inlägg många av er kommer sluta läsa efter ett tag, för att dom inte orkar bry sig. Men jag sitter och funderar.. Och har kommit fram till att jag låter som en tråkig person, jag är ensam ganska ofta, och är oftast sur, och tar inte chansen att säga något när jag får den. Men jag är inte så sur, och ensam som de låter som, jag har många vänner, men ibland är de skönt att vara ensam. Bara för att jag låter som en sur person.. är de bara för att jag tar upp de när jag är sur, för att jag vill prata om de, jag skriver också när jag är glad. Men de folk mest tänker på är när man är sur och ledsen så de är de som fastnar i deras huvuden och därför låter jag förmodligen som en tråkig person när man ''skriver'' med mig. Visst jag är sur ganska ofta. De är mycket som händer i en tonårings värld.. De är puberteten. Och att man börjar ''förstå'' saker bättre, förut har man varit blind. Eller hur jag ska utrycka de, nu ser jag om folk inte vill vara med mig, även fast dom säger något annat, man börjar förstå varför saker händer, och varför inte saker händer. Lars winnerbäck är verkligen en sån person man kan lyssna på i alla tillfällen, om man är glad, ledsen, arg, och lycklig. Han gör alltid en glad. Aja, de var de jag hade och säga.. Jag vet inte om ni förstår, eller ens läste så här långt, men de skiter jag i. Jag ville bara skriva av mig lite..


FILM IKVÄLL

ikväll ska jag se på harrypotter, hemligheternas kammare, flammande bägaren, och halvblodsprinsen, de är riktigt mysigt att kolla på film själv faktiskt, sen har jag ju datorn med socialt folk hihi.. Nu ska jag nog gå ut och sätta mig på verandan och läsa en bok eller något.. Hihi, så vi hörs senare då, puss!

SÅÅ

ah, nu är jag klar, är den bättre än den förra, säg vilken ni tycker.. hihi!

buuuh

ah, nu ska jag försöka göra en ny design.. så ska vi se hur de går..?

ojojoj, vilken ny bild................

PUSS?

jag har inget att göra, så jag skriver ännu ett inlägg. De här har varit den segaste dagen, kollat på film hela dagen, och aa.. Höj min statistik.. buhuuu.. Har inget att skriva, så puss -.-

nej jag är inte död!

bara nästan för tillfället, jag är sjukt trött! Och har inte bloggat på ett tag jag har inte orkat, men skaverkligen försöka nudå, för eran skull ni som gillar min blogg, hähä. Men de är de att jag har typ inga läsare, men aja skitsamma, jag är så jäkla trött, för igår natt sov jag i tält med evve malin och linn, sjukt kul! Och sen har jag typ varit jätte trött för den här natten var jag vaken typ jättelänge, får börja bättra mig haha, för ssnart börjar ju skolan! Men sötnosar, i helgen ska jag på läger med kumlatruppen i skogstorp först träning heladagen och sen sova där, klarar ni er två dagat till? :)

LARS WINNERBÄCK NÄSTA SÖNDAG!(L)

KUMLATRUPPEN(L)

Tävlingslåten





















jag älskar er till miljonen!


DISNEY(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)

a, sitter och kollar på disney och har nyss ätit lunch. Och ska snart iväg till maxi med mamma och köpa hårfärg, jag vet faktiskt inte vilken hårfärg jag ska ha.. Mörkbrunt? Mellanbrunt, om ni förstår, de kommer ju förmodligen skifta i rött efter som jag har de nu, men vem vet efter som jag köper 2 färger. A ni får se resultatet ikväll (:

NY DESIGN

HEJBIIIIIIIIIITCHES!
Nu har jag en ny design, enkel.. men skitsamma min andra var så tråkig. Jag ska färga håret idag(A) Och de ska inte vara rött, jag tror jag ska färga mörkbrunt, men de kommer förmodligen skifta i rött..  huhuhu!

pusssssssssssss

HEY THERE DELILAH

japp, nu är jag hemma, happyface :D
bilder kommer typ imorn eller något, orkar inte idag, väntar på evve som kommer hem vid 10, sen ska vi ut och jogga, wihooo

snygging på bild?
hahahahah :D

RSS 2.0