SLEEPOVER

Hejsan, kom hem ifrån örebro för ett tag sen, för er som inte visste har jag vart på RM, och det gick as bra! Från att vara sist förra gången, till att komma 6:a av 30 lag, det är ju as bra! Så vi vart as glada.
Fredag: Vi åkte till Johan, jag åkte med Elin. Sen när vi kom dit så satt vi ute och solade och sen åkte vi ner till hallen och dom skulle förträna fristående. Sen efter det gick vi in mot stan och åt. Sen kom det några killar förbi som tog fram en konstig meny så vi betalade 15 kronor för en lapdance åt Sara Mattson... Haha. Sen åt vi. Sen drog vi hem till Therese igen. Och chillade, satt ute och hoppa stutsmatta tills det blev dags att gå och lägga sig.
Lördag: Vi vaknar klockan halv 6 och byter om och fixar frisyrer, klockan halv 8 så åkte vi till hallen, och förtränade sen var det defilering o.s.v. Sen körde vi tumbling, fristående och trampett. Det gick skit bra! Vi gick vidare i final. Vi kom på 9:de plats i kvalet. Sen efter det tog vi en massa bilder tillsammans (har inga bilder idag, men det kommer så fort bilderna kommer ut) Efter det så åkte vi hem, grillade, satt ute och pratade, sen gick vi och la oss.
Söndag: Vi vaknade, och allt det frisyser åkte ner vid halv 8. Kom på sjätte plats, blev jätte nöjda! Sen efter det fick man stanna och kollade på killarna när dom körde. Jag och jossan stannade och kollade, åt på mcdonalds, sen hem :)
vi är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0