it takes years to build a good raputation, but only seconds to destroy it

Hejsan, sitter redo vid kanal 6, ska kolla på 2½ män... älska. Just nu kollar jag på Chuck, några blev skjutan... hahahahaahahahahahahahh. skoja ba.


the best makeup a girl can were, is her smile

Hejsan, sitter och kollar på disney, som alltid. Borde egentligen plugga franska, men de kommer inte hända. Kanske pluggar lite senare, om jag orkar. Iidag i skolan hade vi mattedag, de var inte så tråkigt som det låter faktiskt. Och vi slutade en timme tidigare! :)




what you call craziness, i call ispiration

hejsan, sitter och kollar på glee. Det suger men iallafall. Haha. Jag har egentligen inget att skriva så blubb


hahahahah


you're a horrible liar

hejsan, har nyss kollat på film med evelina och linn. Det var avslutning på gympan, men vi kommer fortsätta träna, efter som de är tävling i helgen. Shit, redan nervös!!
weheartit

lets waste the day in your bed





innan ni skrattar åt min outfit, så kan jag säga att jag ska ingenstans, och de är typ as skönt(A)


how can i be lost, if i have nowhere to go

hejsan, sitter och kollar på tv, fast de skrev jag ju för ett litet tag sen. Jag kollade på film igår, Red Riding Hood var sjukt bra, ni måste kolla på den, helt klart ny favorit film! Den är sorglig,somfan, och den är spännande, och asso den är så sjukt bra!


snart en vecka kvar tills jag kan pierca mig, och jag har bestämt mig för vart!


TJOSAN

hejsan, sitter och kollar på disney, äälska disney(L)


when the day is over, we have nothing but ourselves

hejsan, sitter och lyssnar på skön musik. Pappa ska snart bränna mina filmer till skivorna. Så jag kan gå upp och börja kolla på film. Hehe
Jag ska se



och




men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Hejsan, har nyss suttit uppe och fixat med mammas present, det är ju morsdag. Har ni köpt/gjort något kul till eran mamma? Jag kan inte säga idag vad jag har gjort, men imorgon så kan jag visa det. :)


you're fucking perfect

Hejsan, har åkt moppe för ett tag sen med pappa, (får ju inte åka själv) Efter som jag bara är 14 år, snart. Nu känner jag mig törstig, jag känner mig sugen på vatten...... Haha. Jag har laddat ner 2 filmer som jag ska kolla på inatt ''The red riding hood'' och ''Love and other drugs'' Och så ska jag helt klart kolla på johnny depp inatt, ''The Tourist''


'

jenipeni today :)


THE TOURIST

är den bästa filmen jag sett, när man tror man fattat alltihop, så är det helt tvärt om, man känner sig jätte dum! Men filmen är så sjukt bra, jag tycker att ni ska se den, ni lär inte ångra det!

Iallafall, vaknade sent idag, har duschat och sattit på mig kläder, laddar ner massa filmer. Ska lätt se the tourist ikväll igen, shit asso!

''you look familiar, have I threaten you before?''

Hejsan, ligger uppe på mitt rum uppkopplad på MSN och facebook. Kollar på the touirist, som verkar vara en awesome. Och johnny depp och angelina jolie, typ dom snyggaste personerna i hela världen!


sen ska jag se;


stop crying your heart out

hello bitches jao tiiep. Haha skoja bara. Sitter och kollar på smallville, har sällan något bättre för mig på fredagar. Kanske ska sitta och rulla tummen ikväll, eller hur man säger. Hehehehehehehhehe fuck life♥


awesome


hiss till naturdiet!


hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen

mår inte alls bra, ni kanske är trötta på mitt klagande, men det är min blogg som ni kan inte säga åt mig vad jag ska göra eller inte. Sitter på msn och chattar med madelen, hon förstår alltid! loveu. Det var massa trubbel i skolan, men det kommer lösa sig. Allting händer av en anledning, eller hur?

MEDUSA?

hejsan, sorry för att jag inte har bloggat idag, och tack för komentarerna (tipsen till piercing) Jag ficke tt förslag till Medusa, jag vill verkligen göra det, det är det jag tänkt på hela tiden. Men alla säger att det skulle bli fult..?

så himla snyggt♥


natti

ska pierca mig om  sådär 2 veckor, men har inte valt vart, hjälp? 
och snälla skit inte it ba (A)

i wont let you down

Hejsan. sitter framför datorn har nyss kollat på glee. Ska snart duscha... hon är snart klar, hoppas jag... Huhuhu. Aja bye bye sweeties♥

damn

hejsan, sitter och kollar på disney haha. Ska snart åka till träningen, väntar på att pappa ska komma hem med en korv med bröd, har inte ätit NÅGONTING idag så jag är ju lite halft hungrig -.-
Hände ingenting särskilt i skolan idag, så ah :)


it's just another big fat lie.


godnatt fuckers.
nu ska jag sova.
ses imorgon babes♥


jag gav aldrig upp dig när du försvann

Hejsan, kom typ nyss hem ifrån träningen. Ska snart hoppa in i duschen. Men först ska jag äta lite, det finns inte kvällsmat... god i miss mum. Mamma är i Borås, och ska vara där i 3 dagar, känns som jag ska dö.. )):


i want it bad, bad romance

Hejsan, kom hem från skolan för ett tag sen, sitter och kollar på tv. Tänkte dra ut och jogga, men så kommer det inte att bli så jag ska gå ut och hoppa stutsmatta snart sen köra lite styrka innan träningen! Skolan gick segt, as usually, me jag och Linnea i min klass fixade praoplats på mitt gamla dagis :)




we almost had it all

Hello, är ganska deprimerad, no reason, eller jo egentligen men tänker inte ta upp anledningen. Den här dagen har varit så trög. Och jag är så jävla trött på allt, kanske tar upp det någon gång, men inte idag. Imorgon är det tisdag, som också betyder träning, det är snart RM, längtar så mycket♥

somesay love, it is a flower, and you it's only seed








everybody loves a winner, so nobody loves me

hejsan, kom nyss hem ifrån skolan, eller skolan och skolan.. Vi kollade på en musikal, så vi slutade lite tidigare. Dom ända coola i musikalen var Nathalie Rahlen Jossanlindohf och aliciawilking, nu sitter jag hemma och ruttnar bort, har ingenting att göra idag, liksom alla dagar -.-


livet är en dans, lär dig stegen @ Josephine Svanberg

hihi, de var en som komenterade ett citat, tycker ni ska gå in på hennes blogg HÄR, hon går på min skola, och är jätte snäll. 
Sitter just nu och äter, ska snart gå ut, min lillasyster ville jag sitta ute med henne när hon hoppade stutsmatta, jag kan inte hoppa för jag skadade benet på träningen...
älskar er♥

the scars of your love reminds me of us

hejsan, sitter och lyssnar på Adele – Rolling In The Deep, den är riktigt bra faktiskt, har nyss ätit nudlar och efter et åt jag jordgubbar med socker *fet* Haha. Är massa taggad på träning idag faktiskt, hoppas det är många där idag!! :D

if he don't chase you when you walk away, keep walking.

Hejsan, har nyss duschat, kände mig lite lagon äcklig, så varsegoda för den otroligt härliga faktan!! Haha. Men iallafall, lyssnar på musik på spotify, jag hatar spotify! Men det spelar egentligen ingen roll. Jorden gick inte under igår, eller så är det här gud kallar helvetet!
har träning senare ikväll, klockan halv 6, några gymnaster från örebro ska komma då och testa vårat tumbling :D
snyggggg

ONE PIECE VS' ZIPERALL











hhuhuhuhu


pina colada boy

hejsan, sitter med stina och madelen, jag och madelen ska snart gå upp och börja vårat OC/HARRY POTTER/ANDRA FILMER maraton :D


stinis ville inte vara med på bild ):


change your mind, and change it again

hejsan, ''citatet'' är tagen på Eclipse, jag älskar alla sortes citat någon som kan något bra? Jag vet att jag ändå inte brukar få komentarer när jag frågar er saker, men man kan ju alltid hoppas! Jag har nyss snackat lite med madelen, via sms, hon skulle ringa mig klockan 5 tror jag, men problemet är ju det att jag inte vet vart jag har min mobil just nu $:

OCH JORDEN HAR INTE GÅTT UNDER

hejsan, läs på nätet, jorden skulle gå under 18:00 i nya zeeland, men det blev ingenting, så vi överlevde allihopa, och profeten har erkänt ''jag kanske räknade fel'' HAHAHAHAH..
Ikväll kommer madde till mig, vi ska ha filmnatt i våra one pieces :D


foto by: Jenny Lövenhamn


you're such a beauti

hejsan, filmen var sådär, jack sparrow var såklart skit snygg, hihihi. Men dom första filmerna är så mycket bättre... Verkligen.


bild innan jag åkte :)


en massa johnny depp♥

hejsan, har precis gjort mig i ordning, min lillasyster kommer närsomhelst hem, då ska vi åka till marieberg och äta på mcdonlads, och köpa en present till min kära mamma som fyller år imorgon! Huhu. Sen ska vi se på pirates of the caribbean, med en massa johnny depp♥





here i come johnny, the love of my life♥


pirates of the caribbean!

ikväll ska jag och min familj på bio, tyck att jag är lame som går med familjen, men jag tycker det ska bli kul, mest för att min lillasyster följer med, och för att johnny depp är med, älska johnny depp♥ Haha. Undra om man träffar någon man känner, och undra om filmen kommer vara lika bra som första, keira och orlando är ju inte med..




jenipeni idag


har ingenting att skrivaaaaaaaa

men jag tänker skriva ändå. Eller inte alls...............

eminem♥


i can only die once

hello, har kollat på film, mamma har beställt hemm ''Cruel intentions'' så jag fick den idag som en överaskning, och det är fortfarande den bästa film jag sett, så vackert. Nu sitter jag och kollar på nickelodeon, hihihihi, fast det suger ju egentlgen, men jah har ingenting annat för mig, puss♥


bara en random bild, orkar inte ta en bild nu :)


the rain in new orlands forgot to end

hejsan, sitter och lyssnar på musik, jag älskar musik, man mår så bra utav det... För det finns alltid en låt, som är lika deprimerande, just nu är det ''everything'll be alright'' den är liksom deprimerad, men ändå inte. Om ni undrar varför jag är deprimerad, så kan jag säga att inte allting går så bra för mig, min mamma säger åt mig hur jag ska sköta saker och ting med mina vänner, skolan går inte bra över huvudtaget, och jag är bara helt lonley. Jag har vänner ofc, men på fritiden. Jag vet att jag inte frågar folk, men det känns liksom, som om det är menat att jag ska vara ensam.. Men skitsamma liksom, ska inte vara deprimerad.
så puss(L)


jag vet att jag inte är pinnsmal, men jag tänker inte skämmas över min kropp, även fast jag gör det i verkligheten.


HAHAHA

vet inte varför jag skrev ''hahaha'' Men så blev det. Kom hem från tränigen för ca 20 minuter sen. har gjort toast så ska äta det snart, sen ska jag duscha och sitta vid datorn tills jag ruttnar bort! :)


ge mig tatueringar♥


nu ska jenipeni till sjukhuset ''/

hejsan. Ska när som helst åka till sjukhuset, pågrund av min allergi, jag vet inte om ni vet faktiskt, men jag är allergisk mot kyla, jag kanske ka ta kort senare ikväll och visa hur det blir. Men iallafall, det verkar inte försvinna även fast det har blivit varmare ute. Hmm...
sitter vid stationära datorn, så den här bilden får duga.
Önska min lycka till!

i will be loved

hejsan, kom nyss hem ifrån träningen, gosar lite med Blixten och lyssnar på Maroon 5, ska när som helst hoppa in i duschen, sen ska jag upp och kolla lite på tv innan jag går och lägger mig, myspys.. Sen ska jag väl sova antar jag? Nej, blixten rymde ifrån mig, nu ska jag ta mig lite mat, sen duscha, vi hörs, love you!
hihi

PÅ LÖRDAG GÅR JORDEN UNDER, YE RIGHT - LÄS

den där snubben sa samma sak några år tillbaka, så varför ska vi tro på honom nu? Ni får ju tro vad ni vill, men jag tycker att man är korkad om man tror på det. Det är alltid människor som säger det,
vi läser om det på svenskan, det kallas ''skrönor'' Man tror på det för att det är skräck injagande.
Och jag kommer lova er, att på söndag kommer ni få en inlägg ifrån mig, för vi kommer leva då :)


nu ska jag byta om, sen ska jag åka och träna! :)


LÄSAR REKORD IGÅR!

hejsan, kollade nyss... Och jag hade 91 läsare, helt random, är det någon som reklamerar mig eller någonting? Isåfall vill jag veta, så jag kan reklamera tillbaka, jag är så himla glad. Innan jag la mig hade jag bara 63, hihih jag är så glad på er. Love you guys(L)

Men iallafall, idag har jag inte gjort något särskilt, jag fick tillbaka mitt franskaprov, 85,5 av 105, vilket är VG, tror jag.. Hoppas det iallafall.


såhär ser jenipeni ut idag. :)


cruel intention s

förlåt för att jag inte bloggat, har egentligen haft tid, inte igår men... För då tävlade jag och kom 1a, hihihi super glad. Men filmen äger, och den handlar om att dom typ förhör folk sen lägger ut pinsamma bilder på internet, men, då är det inte så bra att bli kär.


den har så sorligt, men ändå underbart slut.
och det är en film som jag verkligen inte vill glömma, jag var så rädd att jag skulle glömma den, men jag hittade den, så jag ska ladda ner den :)


you say i'm a bitch like it's a bad thing

Hejsan, sitter och lyssnar på musik. Ska snart gå upp och kolla på OC, har bestämt mig för att BÖRJA OM, från första början, för jag började faktiskt kolla på säsong 2, sen kollade jag på alla, sen 1an, så jag tänkte börja från början, bara för att... HAHA.

Tja, kom nyss hem ifrån Marieberg, köpte e...

100media_imag012 (MMS)

Tja, kom nyss hem ifrån Marieberg, köpte en ask till mina piercingar, en gullig liten anteckningsbok ock en kaffe mugg, nu ska jag ut och hoppa stutsmatta, har får nu en bild på dagens outfit


it's friday, friday, gettin' down on friday

hemskaste låten som gjorts
min mobil har ju lite halvt gått sönder, det är en stor spricka rakt igenom min HTC gratia, så jag är på sjukt dåligt humör, jag skäms över mig själv, och jag tänkte absolut inte lägga ut en bild, för jag är hell no kissie ''omg, min laptop dog, men skitsamma jag köper ny imorgon'', men mamma är iallafall inte arg på mig, inte pappa heller, men jag skäms iallafall. Har inte haft tid att blogga idag,
för jag var först i skolan, sen evlina och linn, men det gick ju... bra, och dom kommer typ döda mig om dom ser det här inlägget men, jaja. Sen var jag med nattha istället, occh vi drog till skogstorp gården, det sög! :)

i know all of the things that make you who you are

ska plugga med lillasystern, hörs imorgon någongång ♥

love is like a flower, it grow beautiful, then suddenly it fades away








pics; Jenny Lövenhamn

i love the weather♥


hello sunshine,

hello, jag sitter och kollar på TV, och har fortfarande huvudvärk, men inte lika illa, jag tror inte mitt förra inlägg blev inlagt, det stod iallafall att jag hade extremt jobbig huvudvärk, så jag drog hem från skolan runt halv 12-12, då gick jag hem och la mig i soffan och kollade på tv, samt åt lite mat.

Nu måste jag ta fram mitt franska häfte, för jag fick en second chanse på mitt franska prov, inte komplitera prov, asso jag fick skjuta upp det, snacka tur. För jag hade helt glömt bort att jag hade prov den dagen det skulle vara prov. Men jaja, pusshej!!



bild: weheartit


kiss me goodbye

hejsan, sitter ute på verandan i den härliga värmen. Har ju varit och tränat, det gick ganska bra faktiskt, fast jag hade riktigt ont i vaden, jag sträckte mig på vaden när vi var och tävlade senast, så det var ju inte så kul... huhuh


blue birds fly over the rainbow, tell me, why can't i?

hejsan, ska åka till träningen nu, har fyra timmars träning ahead of me, är en massa taggad, puss på det. Men nu ska jag åka, så vi hörs älsklingar :*


i'd like to buy happiness

carolinegylling: Vilken fin navelpiercing!

svar: Det är inte min mage, jag tog bilden ifrån weheartit, hihi :)


idag var det skola, ganska segt faktiskt. Och ikväll är det träningen, jag är sjukt taggad av någon anledningn, så puss på det!!! :D


ge mig♥


it's not always rainbows and butterflies

hejsan, kom nyss hem ifrån träningen, mamma lagar mat åt mig. Träningen gick la ganska bra, vi har tävling den här helgen som kommer, taggataggatagga! Och så är det ju sjukt skönt väder ute, känner bara för att lägga mig ute i solen och bara försvinna bort och bli en del av vädret, så himla skönt!
sommar 2011, bäst!

black bird fly

hejsan, sitter och kollar på scrubs, evve drog nyss, men hon kommer snart tillbaka, då ska vi åka och träna, hihihihi tagga. Den här helgen som kommer är det tävling igen, och då ska det gå bättre!!!


muuuuuuuuuuums


Hej, sitter i skolan och har slöjd, inte s...

Hej, sitter i skolan och har slöjd, inte så roligt har haft matte prov idag och det gick så dåligt att jag typ skrek, dömdes mig om ni vill, jag kommer inte klara matte för det...


STURE-P - PETER 08

usch, det är nog den hemskaste låten jag hört, dom sjunger minst 3 menigar i låten, om och om igen, likadant som kissie, hon sjung samma sak i mindre än halva låten, sen vare bara dunk. Och peters röst, inte en hit, och jag hoppas inte det blir en sommarplåga!
på en skala 1-10
så ger jag den inte ens en 1a

no need to say goodbye

Hello lovers;*
Här hemma är det typ kaos, min lillasyster står ch skriker på mig, och kastar ägg på mig.... HAHAHAHAHAH kul va $: ... Nu sitter jag och kollar på disney chanel, ska snart plugga lite, har matte prov imorgon, och jag orkar verkligen inte få underkänt än en gång, nu ska jag bli pluggig! :*


använd bild,
men muuuuuma, ge mig!


blondies have more fun

ska bli blond igen, eller inte blond-blond, men ska lägga i blonda slingor, och bli mer blond än brunett, spännande. huhuhuh boring shit. Kollar på OC, på femman och är inne på MSN. Jag är så himla uttråkad, så det finns verkligen inte, jag känner mig verkligen helt död. BUHUHUHUHU


typ den hårfärgen kanske?
vad tycker ni? :)


ingen skola

hejsan, ska snart gå upp och kolla på OC och Glee. Fast jag har tröttnat lite på det, jag måste börja med något annat, någon som vet någon bra serie? För jag kommer dö annars ):


NJAEEEEEH

gick ju inte så bra idag dårå, skador och lite så, jag tror vi bara hade otur för det brukar gå bättre på träningarna. Ikväll behöver jag inte gå och lägga mig tidigt, för jag ska inte till skolan imorgon, hihi lite skönt hihi, så jag ska kolla på inspelade scrubs avsnitt, och kanske lite south park, vilket är typ på MTV (maraton) synd för er som ska till skolan då, suckeeeeeeeeeeers;*


innan jag åkte :)


Sitter i bussen till lidingö, vi har akt f...

100media_imag010 (MMS)

Sitter i bussen till lidingö, vi har akt förbi Marieberg nyss... så det är en bit kvar. Vet inte vad jag ska skriva riktigt, men ska försöka uppdatera så bra som möjligt VIA telefonen


MOT LIDINGÖ!!

hejsan, sitter hemma och har fixat mig och så, ska snart åka, vi ska samlas nere vid lidel 10 i 11. Sen åker vi iväg. Pågrund av att jag har varit med och tävlat två dagar i rad, och kommer hem väldigt sent idag, så kommer jag inte att gå till skolan imorgon.

TAGGA♥


jag just nu, pussN!


a smile is like a slut, ''fake'' and ''easy''

hejsan, sitter och kollar på film med familjen, ''Djävulen bär prada'' rätt okej for now, men har ju dock inte sett någonting än, typ haha. Just nu kollar jag på nyheterna med pappa (nyheter innan filmen börjar igen), och då sa dom ''en man ska inte ha sex med en annan man, som han förför en kvinna''. Snacka om homo-rasism! Bögar är ju hur gulliga som helst, det är ju ingenting fel på dom, och det är definitivt ingen synd att vara homosexuell!
Jag hoppas att sverige, eller världen någon gång kommer vara accepteranden, visst, vissa kanske tycker det är äckligt, men det är ju deras problem, vad ska dom göra liksom? Sluta vara homosexuell? Stört.


acceptera bögarna!!


let me steal this moment from you

hejsan, har kommit hem ifrån tävlingen för ett tag sen, två silver och ett guld, vi är bäst tjejor.. love u guys;*
har ingenting intresant att skriva, kysspåer
köpa? :)

Hejsan, är somsagt på tävling i Stockholm....

Hejsan, är somsagt på tävling i Stockholm. Har nyss förtranat i tumbling, gick la bra. Puss


blubblubblubb

hej jag är sur

hejdå

THE TWILIGHT SAGA


på 1an är det twilight kl 21:00, sitter och väntar på det, blir lite mys med mami och elsi!


SATAN I GATAN + NY KATEGORI

Hejsan, har ny kategori, ''skala 1-10'' Jag kommer sätta ''betyg'' på filmer, eller album av något slag. Och jag tänkte inviga min nya kategori med Veronica Maggios nya album ''Satan i gatan''. Jag älskar hennes nya album faktiskt. Kanske inte alla låtar.



you and me wont be unhappy

Hejsan. Har kollat klart på glee säsong 1. Jag har inget liv som ligger uppe i mitt rum och är helt död, på en frefdag. Mitt liv är ju lite lagom värdelöst... Jag måste skaffa mig ett liv känner jag. :)


Hejsan, sitter och kollar på glee, ingenti...

Hejsan, sitter och kollar på glee, ingenting att göra, för jag ska upp jätte tidigt imorgon. BTW så mobilbloggar jag så det är helt wierd tror jag $:


7 sorger, och 9 bedrövelser

Hejsan. Sitter lite vid datorn, har laddat ner en massa musik till min mobil, och pluggat. Ska nog gå och lägga mig. OCH JAG ÄR LITE LEDSEN PÅ ER, hade 75 läsare i förrgår, nu har jag 50 ju, är jag så tråkig så att det bara POFFFFFFFFFFF försvinner. Ni får inte göra slut med mig när jag åker och tävlar!!!
snyggaste skjortan i universum dårå!

i had you so many times, but somehow i want more

Hejsan, kom nyss hem ifrån träningen, nu ska jag plugga lite, lyssna på Maroon 5 (älska). Träningen gick la bra, var inte särskilt pigg. Idag har det inte hänt något särskilt (som vanligt) 
huhu
love♥

tell me that we both matters, don't we?

Hejsan. Har kollat lite på TV ska snart åka iväg och träna med dom små, jag ska ju tävla med dom Lördag, tagga tjejooor! Och som sagt har ju linn sundberg kommit hem, hihihihihihihihi i love you!!!

har ingenting viktigt att skriva, vi hörs väl lite senare ;*
ge mig!♥

hallelujah, hallelujah..

Hejsan , kom hem ett tag sen från 4 timmars träning, jag tror jag behövde det, men är helt slutkörd dock. Imorgon blir det träning igen, med dom små. Ska tävla med dom på Lördagen, och på Söndagen ska jag tävla med mitt lag, tyckte ni skulle veta det :*



jag har hicka!!


look for the boy, with a broken smile

Hejsan, försökte mobilblogga, men det gick väl inte så bra för inlägget kom aldrig fram, huhu. Vi slutade tidigt idag, vi slutade efter lunch. Ikväll är det träning, 17:00 - 21:00 tror jag det var, så det blir ju lite kämpigt!!
Fick tillbaka mitt SO prov idag, G!! Hihi, så det var ju kul.

tänkte att ni ville ha lite flumbiler på mig, så jag tog några! :)









tänkte också ge er mitt asgrymma facebook konto
facebook
@
Jenny Brody Lövenhamn

brody står för Adam Brody, love<3333333


i will wait here for my man

hejsan, sitter och kollar på ett OC avsnitt med min mamma, fast hon förstår sig inte riktigt på OC, hon tycker låten är löjlig, och att allting är helt ologiskt!! Hon är ologisk!! hahahahahah,

det här blir sista inlägget, tills imorgon, för nu tänker jag sova, eller efter det här avsnittet iallafall!


hihihihi  muppp


OMNOMNOMNOMN

jag vet att det inte är lördag, men eftersom jag kände för kaffe, så tyckte jag att glass skulle passa awesome bra till det!!! CHOKLADGLASS, FAVORTIEN♥

glass + kaffe + glee, kan ni planera en bättre tisdag?!... höhö, tyvärr så kan jag ju det, men iallafall $:


my crazy baby is back!


if i only could, make a deal with god

Aja, tänkte berätta lite om min dag. Imorse vaknade jag och insåg att linn hade kommit hem, hon var hemma hos Evelina, så jag fixade mig så fort jag kunde, och drog dit på EN GÅNG, och gud vad härligt det var att se henne igen, känn som en dröm verkligen!
och hon har köpt ett par skit snygga glajjor till mig!!






snygga brillor va!?!?! :D


LINN SUNDBERG ÄR HEMMA + förlovningen var falsk, lurades bara!!


åh vad jag har saknat dig älskling, det känns verkligen som en dröm, eller somom du inte är tillbaka!!

i love you♥


tell me about, stud!

Hello bitches, tiep chacha bloggen, wiho... Haha skojade bara. Ska snart ner och dricka vatten, blev jätte sugen på det. Jag har ingenting att skriva, jshfi<akdof djskf<jfdsöafi *död*



marilyn monroe♥


i wanna make you feel beautiful

Hej på er. Sitter och kollar på glee, jag har ingenting att göra, har på något sätt lyckats bli osams med min lillasyster Elsa, men jaja, det löser sig ju.

Omg nu dör jag!
Elsa kom skrikande till övervåningen, o:

en till random bild från idag :)


DÖDÖDÖDÖ SPOTIFYYYY!!

hej jag hatar spotify. Men jag ville tipsa er om en sida som är HELT gratis, som funkar precis som spotify, man har sina egan spellistor, och man behöver inte premium eller någonting, sidan heter http://grooveshark.com, gå in och kolla vettja! Man kan ha de på sin mobil också, utan att ha premium eller något shit, tänkte att ni ville veta det, puss:*


en random bild från idag, skit i bakgunden, ska städa nu heheh! :)

LINN SUNDBERG KOMMER HEM INATT, I LOVE YOU
jag har saknat dig så mycket älskling!


YOOOOOO

hej, jag är från och med nu förlovad! Haha, ja faktiskt, med ''A'', jag har haft ett hemligt förhållande, och jag tar kort på ringen när jag kommer hem.  Jag vet inte, men snart kanske ni får reda på vem mitt hemliga förhållande är! Ni får hålla ut fan. Vi har varit förlovade sen igår, Vi har inga namn i våra ringar än, men det ska fixas omedelbart!! :)


där fick ni nåt att suga på :*


böööö

hejsan, sitter och kollar på OC, och är jätte arg på min spotify. Imorgon är det skola, och jag har inte lust att gå, fyfyfyfyfyfy. Så puss


i will be fine, just not today

hejsan, kom nyss hem, ifrån träningen. Jag tänker inte berätta om min hemska valborg igår, sorry, men jag hoppas ni hade en härlig valborg! :)
Ikväll blir det träning  igen, har inget och skriva, hihihi


i'd catch a grenade for you,
throw my hands on a blade for you,
jump infront of a train for you,
you know.. i do anything for you,

i would go throw all this pain,
take a bullet straight throw my brain,
yes i would die for you baby,

but you wont do the same


sämsta valborg någonsin.

fy, hemsk valborg,





amen stå där och se på, du är så rädd.


RSS 2.0