SHE WILL BE LOVED

emelie :) om SUGEN:

vad betyder det? :) <3 - det är ett harry potter tecken, för the deathly hollows. Kalla mig galen som vill tatuera in det, men harry potter är en stor del av mitt liv, och den filmen har förändrat mitt liv.
(låter dumt, men)


Iallafall, sitter och kollar på ''Dumpad'' som går på 3;an tror jag. Har inte gjort något särskilt idag heller, har bara varit hemma, och chillat. Ikväll blir det maraton, med OC, eller kanske glee.


Mobilblogg.... Ligger upp och ner i min so...

100media_imag006 (MMS)

Mobilblogg.... Ligger upp och ner i min soffa och dör av tråkighet, tittar fortfarande på tv,blir nog att vara hemma ikväll och mysa med min familj, eller som vanligt, dissa dom och gå upp på mitt rum och kolla på film, eller oc!! :) Här kommer fina bilder på när jag ligger upp och ner i soffan


i'd like t ofall asleep with you










Nu tänkte jag testa mobilblogg... sitter o...

100media_imag004 (MMS)

Nu tänkte jag testa mobilblogg... sitter och kollar på tv, ska nog ut och göra något snart innan jag dör Bjuder på en rände bild från idag :)


du är oförstörd för mig

hejsan. Sitter och chattar på msn, har ingenting att göra, ska väl gå och lägga mig snart. Har inget vettigt att skriva, såååååååå det här blir lite så här random vettni.
larswinnerbäck♥
hahah


såååååååry,

har inte bloggat på ett tag, och jag har inte varit särskilt upptagen heller, har bara inte orkar av någon anledning. Tänkte säga att jag mår bra, och att mitt liv äntligen håller på att falla på plats.
Idag var det öppet hus, det sög ju. Ingenting att göra. Sitter och lyssnar på tyler ward, helt klart min nya idol!!
Har ingenting mer att skriva, har fått en ny mobil, och ska lära ig mobilblogga, huhuh :)


pussen!


falling in and out of love

detta har jag shoppat;




Idag ska jag inte göra någonting, kanske plugga lite, ute på altanen förståss! Vädret är ju förjävla härligt. Imorgon är det skola, ska faktiskt också bli ganska skönt, kalla mig dum, men jag känner jätte sug på skolan faktiskt, men det kommer förståss försvinna redan imorgon!!

LINNHJÄRTAJENNY

Jag saknar dig övermycket, men du kommer ju hem typ hur snart som helst! Fan vad jag har saknat diiiig! Känns som om det varit en evighet nu ):
Gud vad kul när du ska berätta allt som du gjort, hihihihihiihihuih!!!!!!
lite väl excited jenny här va ):


sitter fortfarande på mammas jobb, men jag tog bilden ifrån linns blogg
i love u


SHOPAHOLIC

hejsan, sitter på mammas jobb (på marieberg), har köpt 3 plagg, eller lämnat in ett plagg och köpt 2. Jag har köpt dom där as snygga shortsen, och en jätte snygg tröja på wear it (bilder kommer när jag kommer hem)
Vi åkte hit när mamma började jobba, så vi har varit här ett tag.. :)

Finns dock inga bilder på den här datorn :)

dance the night away!

hejsan, Har nyss suttit ute i solen med mami och ätit jordgubbar, super skönt väder!! Jag har fixat mig, helt no reason, men jag kände för att göra det, haha. Jag smsade Sara förut, och vi ska nog träffas ikväll. Och när pappa kommer hem, klockan 16:00 eller något, ska jag åka MOPPE!!! Hihi, jag har fått en moppe för länge sen, en massa kuuuuuult! :)





jag just nu, tjuuuuusig :)


but love is not a victory march, it's a cold and it's a broken hallelujah

Hejsan, har inte kunnat blogga idag, har varit på träning från 12:00, till 14:00, idag händer nog ingenting, kanske skulle vara med Sara (?) Jag vet inte, annars blir det väl att bara chilla här hemma :)


superfina Sara på bild!! :)


TJUSAN

hejsan, sitter hemma hos mig med Sara, hon ska hem när som helst. Idag har vi träffat hashar, evelin och malin, nattha, jossan, och en massa... huhu.
Har inget att skriva, puss

bild jag tog igår innan jag träffade Sara :)


GE MIG









mums!


SUGEN








jag får tatuera mig när jag är 16, och jag tänker tatuera deet tecknet, helt klart.
men vart, hjälp mig?:D


PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSK

hejsan, sitter och myser i min ziperall, och äter ur mitt påskägg som mamma har köpt mig. Idag händer inget särskilt, skulle kanske träffa Sara senare ikväll, när hon kommer hem, hon ska hem till sina kusiner eller hur det var.


one piece♥


GODNATT

ska typ duscha och dö nu, haha puss


love

hejsan. Kom nyss hem, har varit med sara, kröp direkt ner i min one piece, fuskar jag om jag kallar det one piece, för jag tycker egentligen det är samma sak.
Ikväll ska jag se på OC med min lillasyster faktiskt, puss på det!!


it's not a cry that you hear at night, it's not somebody who's seen the light

it's a cold, and it's a broken hallelujah


Hejsan. Har nyss kollar på OC, när Marissa dör, förlåt om jag förstör för er som kanske följer serien för tillfället, men asso det är en gammal serie så det får ni bli vana med antar jag. Idag har ingenting hänt, verkar inte som det blir något med sara idag?
så då ska jag väl bara ligga och mysa i min ziperall♥


ONE PIECE - ZIPERALL!

jag och min syster på bild♥ Hon har en rosa, och jag en svart :D









YOO

hejsan, sitter och kollar på disney, somsagt, idag ska jag vara med sara fisken och fota. Jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem med min one piece, bilder på den kommer sen!! ;D


natt inlägg + ny design

hejsan. Har ingenting för mig och jag sitter ändå vid datorn, så jag gjorde en desing, inget särskilt dock... Men jag tycker den var sommrig och härlig, så den ryker nog inte på ett tag, vad tycker ni?

Jag sitter och kollar på comedy central, det är hemskt dåligt, det var liksom min ''favoritkanal'' innan jag skulle sova, men nu suger alla progam, för förut var det bara south park, och vem älskar inte south park!! :D


och jag skulle verkligen vilja vad ni tycker om min nya design!!! :D


i can't imagine a world without, but i guess i have to

Hejsan. Sitter och kollar på OC.. som vanligt haha. Och har nyss insett att det sorgligaste i hela filmen är när summer ställer sig på bordet, efter seth gjort slut med henne, eller summer gjorde slut med honom. Det är ju lite förvirrat. Men iallafall, hon ställer sig på bordet, och undrar om han inte älskar henne längre. Och han ljuger. Jag fattar inte hur han kan göra så, dom är det perfekta paret. Även fast jag sett alla säsonger, och jag älskar OC, men det kanske ni inte visste.

Inatt tänker jag ligga i min säng och ha panik för att jag inte har fått min ziperall än, och det gör mig väldigt ledsen, för jag vill ha den. Imorgon ska jag  vara med Sara Eriksson igen, vi ska nog fota, så imorgon kommer förmodligen kommer en massa roliga bilder imorgon kväll.
Idag gjorde vi inget särskilt, satt vid nya sjön, drog hem till Emil Lind och chillade, sen skulle sara dra hem, ganska tidigt, så nu sitter jag här och kollar på älskade OC♥


haha uppvisningen i kumlahallen! :D


ZIPERALLIS♥

hejsan. Min ziperall har kommit, men jag kan inte hämta den idag. För mamma kom hem klockan halv 9, och där vi hämtar paketen stänger klockan 2 ):


kärlek


We no speak americano

Hejsan. Jag sitter med evelina och sara vid nya sjön. Riktigt härligt väder. Det gick tydligen att blogga med min w595... Haha! Vi har inte gjort något särskilt idag, bara gått runt :) Jag kan tyvärr inte lägga in någon bild, så ni får klara er:-D<3

fyll inte ditt liv med dagar, fyll dagarna med liv.

Hejsan. Vaknade typ klockan 7 idag... haha. Men sen somnade jag om. Jag tänkte gå på en ''bokmässa'' jag vet inte riktigt om jag ska kalla det, de. Jag vet inte riktigt vad det är för något.

Men iallafall, idag ska jag träffa Sara Eriksson, hon kommer till kumla halv 2. Så jag ska fixa mig och sen träffa henne! :D


charmig bild


hold tight, don't let go, don't let me go

Hejsan. Sitter klarvaken, mitt i natten och kollar på OC. Konstigt nog så börjar jag tröttna. Det kan ju kanske typ litegranna vara för att jag typ lite halft, eller ofta kollar på det varje natt. Jag kanske borde hitta någon annan serie att följa? One tree hill sägs ju vara bra?
Följer ni någon särskild serie, eller följt någon serie som ni tycker är bra?



H O L Y     S H I T


i'm not interesting

hejsan. Sitter och kollar på disney, ska snart gå upp och kolla på Harry Potter, Fången från azkaban. Hihi, ikväll blir det bara en massa film och OC, härligt kväll, roligt lov, gah.


let the rain, wash away, all the pain of yesterday


WHAT THE HELL


älskar verkligen den här tröjan!



Idag har jag inte gjort någonting. Jag gick iväg till torget för att hämta min cykel och köpa en cola. Sen tog jag faktiskt en liten cykeltur, så extremt härligt väder i Kumla. Hur är vädret hos er!?

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga, men jag ska inte vara det längre. Jag ska blogga MINST en gång varje dag, helst mer, men det är väldigt mycket i skolan, och jag måste verkligen kämpa för att ha bra betyg nästa år, för jag vill verkligen vara bra i skolan!!

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR♥















what the hell


time passes, even when it seems impossible

hej. Har inte varit på humör för att blogga, för hela mitt liv svänger åtsidan. Pågrund av all stress så börjar jag få panikattacker, panikattacker över något jag aldrig varit rädd för förut, eller jo, när jag var liten kunde jag få panikattacker, men det försvann.
Och nu kommer det tillbaka, och jag vill inte leba mitt liv genom att vara rädd, jag vill leva i nuet,

men iallafall
Idag händer nog ingenting, ska nog sitta inne och kolla på OC eller någonting, som om jag har några vänner iallafall. pussen


BACK ON TRACK! - bäst i sverigeeeee

hejsan, som ni förmodlgen vet så har jag vart och tävlat i helgen, hela helgen. det var jätteroligt. Jag orkar inte berätta alltihop, och min mamma tog inte med min kamera, men det finns på min lillasysyters kamera, men jag är hemma hos evelina, och ska sova här, hehehe
viiiiiiiiiiii vannn, hihihihihihihi!!!!!!!!!!!!


hihihi

hejsan. Kom nyss hem ifrån skolan, eller egentligen var det ett tag sen, är lite smått beroende av sött, så jag liksom äter allt sött jag kan hitta.


I helgen kommer inte jag kunna blogga, ska iväg med dom små och tävla hela helgen, superkul! :)


dagens outfit


SLÄKTKALAS

hejsan, bloggar ifrån min lillasysters nya dator, skitsnygg och bättre än min (avundsjuk)
förlåt för att jag inte har bloggat på länge, men det har varit väldigt mycket. Jag har varit sjukt deprimerad och ledsen, jag har haft mycket i skolan, ledsen sötnosar!

du måste dö några gånger innan du kan leva

jag antar att det är sant..

åt helvete med allt!

just remember, i gave a fuck when no one else did.

i wont say i'm sorry, 'cus i'm not


tävlat idag

så har inte kunnat blogga

ÄLSKLING♥

my man!

SÅHÄR SER MIN KVÄLL UT

och en massa OC

LKASDKLASFNKFAD

ah men hejsan jag hatar rubriker. Min helg lär ju suga en aning... Jag måste liksom skaffa vänner som faktiskt vill vara med mig, inte sånna som bara packar väskan och drar ifrån mig. Iallafall, kameran har legat på laddning ett tag nu, så ska ut och fota lite snart, pusssssssssssssssssssssssss

my lips like sugar.


SUSHI

hejsan, ikväll ska jag äta sushi, för första gången i hela mitt liv, det blir ju spännande! Men vi har en extraplan iafall att det inte skulle vara gott alls, hahah revbensspjäll... mums! :)

och anledningen till varför jag inte bloggade idag är för att det var uppvisning i kumlahallen till klockan 16:00, det var indian och cowboy tema, hihi


i wanna bom bom bang with your body yo

hejsan. Sitter, ungefär omringad av småungar som är på min lillasysteers kalas, haha dom verkar iallafall har kul. Jag har inte tagit några bilder, eller jo några men kameran laddade ur, så det finns inga intresanta bilder. Nu ska dom köra tips promenad! :)

min man♥


SVAR PÅ TAL

Postat av: Alva

Vad kör ni i för pogram då?:)

 


 

Vi kör med ett program som heter Photoscape, först går man in på pjotoscape, sen trycker man på ''Redigerare'', sen tar ni bilden ni ska redigera, sen finns det en knapp där nere som det står ''ljus,färg'' på, sen använder ni er av dom 3 längst upp, och kanske kontrast som är längre ner.
Förlåt om jag inte förklarar så bra, men jag kan inte printa på min dator, så jag får försöka!

 

och det är gratis! :)


don't cry, just say FUCK YOU, and smile.

har märkt att många har börjat tagit det där citatet, och jag tänker inte säga att det är efter mig, för det vet jag ju inte. Men jag funderar på att göra en ny design, med ett nytt citat... för jag gillar inte att ha som alla andra! :)


jag hör fotsteg i trappen, men inga till min dörr

hejsan, hjälper till här hemma, min lilla bebis syster ska ha kalas, dock så fyller hon 11 år, och kanske inte är bebis än då, men hon kommer alltid vara min lilla älskling, hon fyller år på tisdag, och har kalas idag. Hihih och jag och mamma ska hålla i det, för pappa är inte hemma. Evelina skulle vara med... men jag antar att det inte blev så, personliga anledningar :)

 

jag älskar dig!


NYA V & HARRY POTTER - THE DEATHLY HOLLOWS

hejsan. Nu ska jag se på nya V, sen har mamma tagit hem nya harry potter! Så vi ska se på den. Massvis med kul!

you make me laugh

hejsan. Ledsen älsklingar, jag har kollat på OC hela dagen, jag är så ledsen hörni. Haha, jag har inte gjort något särskilt idag, jag har varit i skolan... och det var ju torsdag, och torsdagar är jätte sega.. Imorgon ska min lillesyster ha kalas! :)

MIN STORA KÄRLEK

hejsan. Sitter och kollar på film. Min stora kärlek, den går på 6an. Jag har faktiskt sett den förut, den är ganska rolig.
Och så ville jag att ni skulle veta att det finns ingen godare dryck än kaffe och cola! Hihi.
men nu ska jag kolla vidare på filmen, den är extremt bra!

SVAR PÅ TAL -

julia om FÖRLÅT HÖRNI:
hur gör ni sånna där bilder ?
asså bakrunden ?:

Svar: Hej Julia. 
Vi tog faktiskt kort på våran fotostudio om någon skulle fråga

  1. Vi tar kort i Evelinas datarum, som dom håller på att måla om. Och om du inte har ett rum med vita väggar, så kan ni göra som vi gjorde förra gången, vi hängde upp en vit matta på en bokhylla, och som på bilden, lägger t.ex vita lakan på golvet så det bli vitt :)


2. Vi hittade ett bra ställe att hänga upp kläderna på, i det här fallet, fönstret! ;)


3. och så ska man abslolut ha ett smink bord!


4. Sen redigerar du med något bra program, så bakgrunden blir vit, och så har vi ett resultat!




HEMMA

hejsan. Sitter och kollar på ett OC avsnitt som jag redan sett, det går ju på femman varje dag klockan 3 hihi. Sitter också och blåser såpbubblor ur min supergulliga såpbubble-grej $:

GODNATT♥



GODNATT♥


he wants to erase me

kom hem ifrån träningen klockan halv 21:00, sen tog jag mat och satte mig här antar jag... haha. Idag har jag inte jgort någonting, jag fick tråkigt och kände för att gråta, så jag kollade på OC avsnittet där Ryan åker ifrån dom, Om ni har sett det avsnittet måste jag fråga er GRÄT NI DÅ? eller är jag sjukt känslig? Haha

så ser jag ut när jag skrattar, och så ser evelina ut när hon är snygg!
älskar dig!♥

but all i've ever learned from love

Hejsan, satt igår och kollade på OC hela natten, sista avsnittet av säsong 1 är hemsk! Jag är inte en sån som brukar gråta på riktigt, bara få typ en tår kanske. Men igår fick jag verkligen panik, jag satt och grät och grät, jag spolade till och med tillbaka för att det var så sorgligt. Haha jag dör!

TAKEN

hejsan, sitter och kollar på en film med mamma och pappa, filmen heter ''Taken'' den är skitbra!!
rekomenderas!

FÖRLÅT HÖRNI

hej snyggingar, förlåt för att jag inte har bloggat... Har inte mått så bra idag, men det var mest på dagen, jag skrev ju att jag var sjuk igår, men jag antar att det bara var någion förkylning eller något, för jag mår bättre nu, jag började känna mig sjuk i fredags, när jag fotade med evelina, men trodde inte det var något, så jag drog ut den kvällen, så antar att det blev värre då. Men imorgon ska jag träna, oavsett vad!



SJUK? /FLER BILDER

hejsan, jag ligger i soffan och kan typ inte röra mig där ifrån, jag har så sjukt ont i huvudet och i halsen, jag kan bara inte bli sjuk, inte nu! Det måste vänta i 2 veckor, sen kan jag bli sjuk! Jag kan inte nu!








you can see the sun in it's yellow light

hejsan. Har inte fått bågra komentarer typ om bilderna, Så vad tycker ni!? Jag tycker iallafall det vart skitbra. Evelina åkte nyss hem. Hon kommer höra av sig ikväll, hon åkte på bio! :)

jag älskar dig bäste♥

TEMA; NORMAL


TRUE BLOOD/DISNEY

true blood tema;

Disney tema:

BILDERNA KOMMER IMORGON

hejsan, bilderna kommer imorgon, men ni kan få ett litet smakprov... senare. Haha över 460 bilder så, jag är inte ens klar med att redigera första temat. Så de lär ju då ta ett tag! :)


FOTAR ÄN EN GÅNG MED EVELINA!

hejsan! Ikväll kommer en massa snygga bilder!




RSS 2.0