UPPDATERING FRÅN HOTELL

sitter just nu nere i receptionen och kollar lite på datorn, på ett fyrstjärnit hotell ;)
men föresten jag tog fel kamera laddare, så jag har typ inga bilder, men några stycken har jag, men nu ska jag upp på rummet, och bädda ner mig i sängen och kolla på tv, och äta godis, som de fetto jag är :)

och för er som tjatar både i verkligheten och via internet om att jag ska bli blond,
så glöm de, funderar på att göra de ljusare NÄSTA år, så ni får vänta tills jag blir ljusbrunnet..
men jag vill inte bli blond, okej?

ÅKER OM 20 MINUTER

åååååh, så sjukt kul jag ska ha!
vi ses när jaag kommer hem mina söta små bloggläsare.., ocn än en gång, sakna mig inte för mycket ;)

jag älskar dig joseffin(L)

SITTER

ute på min veranda, med min lilla champange flaska och blåser såpbubblor, har en liten mysstund med mig själv, aa.. om inte min minigranne kommer snart, viktor.. Så himla söt, men så himla jobbig ibland.. haha, men han verkar inte komma. Är så sjukt taggad till imorn, sakna mig inte för mkt ;)

söööt såpbubbel flaska va?


EN VAANLIG DAG

Jag är trött, har packat och kollat på tv, och är sjukt taggad för imorgon.. Kanske inte direkt att åka dit, i fem timmar.. Men väntar verkligen verkligen tills jag är där! De har varit en riktigt softdag, jag har lyssnar på twilight soundtrack och läst lite ur ''bree tanners andra liv'' en mycket bra bok! Och hon är ju så söt i filmen, med hennes stora nyfikna ögon. Och nanana, jag vet en sida där man kan kolla på fimen, så de ska jag göra ikväll, juste! ;) haha. Jag har packat i alla kläder, så jag har ju en jättefin tröja på mig just nu.. ohja! haha

VÄSTKUSTEN IMORGON

vaknade klockan 1 idag, haha.. Sen gick jag upp och packa, för imorgon ska jag iväg en vecka, med min familj, och min kusin alma, och hennes familj, gud vad kul de ska bli! Vi bor jättenära havet. Så jag och min älskade kusin kan gå dit själva, bättre! Fast ja, vi måste ju vara med min lillsyster också, men skitsamma, de kommer bli jättekul ändå! Jag tar med mig kameran så de blir enmassa bilder när jag kommer hem, vilket betyder att jag inte har en dator där borta, jag vet inte om de kanske finns en dator där, eller typ någonstans som jag kanske kan låna. Isåfall bloggar jag på en gång! Sakna mig inte för mycket när jag är borta bara (;

ojoj, smickrande bild på alma (min kusin) hon kommer förmodligen döda mig (A)

BEHIND BLUE EYES

jag sitter här, mitt i natten.. Och är ganska sur, utan anledning, jag vill bara bort från den här stan, eller.. fan by. Jag vettefan vad man ska kalla de. Jag vet också att min mamma läser min blogg, och kommer undra vad som är ''fel'' när hon läser de här. Men då ska jag säga dig, de är egentligen inget som är fel, jag är bara sur, på allt, utan anledning. Visst jag brukar vara lite sur ibland, med anledning. Och de kommer hon också fråga mig om. Men jaja. Alla är sura ibland, och många är sura utan att berätta för sina föräldrar, och jag har ingen anledning, så vad ska jag säga? Nej juste, så istället för att fråga fick du ditt svar här. Aja, nu var de ett jäkla tjat om mamma, så nu lämnar vi det. De är inte många som orkar läsa de här inlägget, om ens en person kommer göra de, haha. Men de skiter jag i, vill bara skriva av mig lite. Just nu känns de som om hela världen vänder sig imot mig, fast jag vet att de inte är sant, jag är bara trött, eller hur man ska säga. Jag är arg på sånna personer jag glömt för längesen, (asso sånna som jag är ''osams'' med fast ändå glömt bort) jag känner för att slå till dom, jag vet, så ska man inte säga, men jag har verkligen lust att slå till dom, värsta snytingen i ansiktet! Jag har lust att slå ner någon seriöst. eller bara ställa mig på torget och skrika högt, så alla vaknar, och blir sura på mig! Jag vill vara med i värsta ''bitch''fighten, och vara kaxig och bitchig. Aja, de var allt för mig, pusshej fina läsare.. <3


yea, fuck off, ;d

HEJSNYGGINGAR

hejhej, idag har jag varit med evelina och jossan en liten snabbis, vi var i hällabrottet först en liten stund, och sen åkte vi till kumla, och var där en liten stund, sen åkte jag och evve och kollade på eclipse, så jävla bra! shit verkligen en nya favorit film! Var de bara jag som fick tårar i ögonen i flera scener, när han fria och stallde sig på knä var ju så jävla fint, jätte gulligt, Då fick jag faktiskt en tår, aww! Och nu sitter jag här, haha!

puss

MITT INATTEN

.. och jag har inget att göra, så här kommer lite fina bilder jag tog nyss, med övertuparat hår, väldigt seriösa ;)








hahah

OMG, JA NU SKA NI FÅ SE!

ohja, jag har blivit röd hårig, först blev de jätte lysande rött, men nu har de gått till vanligt rött, fyfan vad bra va!? Jag vet inte om jag ska vara nöjd eller inte, hmm..





de är lite rödare i verkligheten, men ungefär så, aa!
snälla säg vad ni tkr? <3


tjenare snyggingar (:

nu ska jag iväg och köpa hårfärg, nyfikna? ;)


rawr, vad snygg bild!

hej babes!

hejsötnosar!
snart ska jag färga håret, evelina ska färga håret först, och sen ska vi till maxi och köpa hårfärg till mig.. ;) Och ni vet inte vilken färg de kommer att vara.. haha! Eller aa.. Några vet. Men ändå.. Det blir kul, en bild kommer ikväll, haha jag tycker de här är jävligt kul! Idag har jag vart med evelina och vi var på marieberg.. där vi fick idén att färga håret.. Så aa, de kommer bli kul, och för er som inte vet vilken färg jag ska ha, ni kommer bli väldigt chockade, haha! ;)

snyggingar (H)

BORN TO MAKE YOU HAPPY

hejsötnosar, vaknade för en timme sen. Och vägrar att äta frukost. För då spyr jag! haha. Aja iallafall. Har inga planer för idag, skulle vara med cissi men de värkar inte så. Och pappa sa att jag skulle få åka moppe idag! (A) kul va!? Aja, just nu sitter jag och lyssnar på Lady Gaga, som jag alltid gör.. haha! Och snart ska jag väl äta lunch? Och efter det ska jag nog slå på en film. Skönt att bara vara hemma en dag tycker jag! Fast jag tycker inte filmerna är lika bra på dagarna, jag tycker mycket bättre om att kolla på film på nätterna. Aja nu ska jag nog äta, pusshej!

jag tänker skaffa ny blogg

... eller? (:
NEEEEEEEEJ, jag skoja bara!
de är typ mitt inatten, och jag har enmassa tråkigt, chattar med soulsister, magnus, natha, och robin på msn.. De är väl lite kul, ska nog brygga kaffe, pusssssss!


JOSSAN&JAG, ÄLSKAR DIG SOULSISTER


min ''snygga'' outfit, vi gick på promenad klockan sex på morgonen här kommer bilder!

jossan, hade iallafall en snygg outfit!




















tack för dagarna älskling, en FEEEEET länk till dig :*

stuck in the moment

hej älsklingar
jag suger på att uppdatera jag vet.. Men jag har ju hittat min kamera, så min blogg kanske kommer förvandlas med och mer till en fotoblogg. Just nu håller jag på att ladda över bilder på mig och jossan, men de var från min systers kamera, och de var 1312 bilder.. så dde kommer ta ett tag, så jag tänkte skriva ett inlägg först. Idag var jag och familjen hos farmor, och sen åkte vi till marieberg en snabbis, men jag hittade inget. Sen åt vi där. Sen aa.. sitter jag här, eller egentligen så ligger jag ner, men ändå.

bilder från mig och jossan från söndagen till måndan kommer väl om en kvart, eller något sånt (:

love the way you lie.

hej allihopa!
Jag har uppdaterat dåligt, men jag har varit hemma hos min tränare och hennes kille, och hel gymnastiken. Vi har haft jättekul! Åkt jetski och badat i johans pool, solat och enmassa! Bilder kommer senare när dom kommer ut på hemsidan. Och imorse vaknade jag halv 11 typ, och var jättetrött och nyss kom jag hem. Vi hörs senare. puss! (:

GODMORGON

vaknade klockan 11 imorse, och fixade mig. Men de är enmassa stökigt i mitt rum och de stör jag mig på, så de ska jag väl fixa någon gång.. i guess! Och så sitter jag och väntar på robin. Och han kommer inte få komma in på mitt rum, haha! Jag har fan knallrosa väggar och stökigt, lite fult... men jag överlever! haha. Just nu istter jag och kollar på tv, disney i mitt hjärta! Men vi hörs senare snyggingar, puss!

så såg jag ut på talangen :*


ASSO WILMA OMG

ett inlägg personligen till dig, för att du bad, och gick ner på knä och allt det där... hahah! Aja, hon och jag är kusiner.. eller är vi de? (; hahaha. Vi har aldrig lyckats med att lista ut de, så vi är ju lite galna på msn.. Jag har letat efter henne i 14 år, även fast jag är 13. Men hon var i argentina och jag var i antartiskt.. Men jag hittade henne idag, klockan 13:37, och när jag såg henne skrek jag ''ELIIIIIIIIIIIIIT'' aa. Och sen lekte vi med dockor och kissa i kors. Aa. så gick de till när jag hitta henne!

hahahah nej skoja bara! Men aa.. Ett stort tack till wilma, hon visa mig new moon! Och hon är som den galna systern jag aldrig fick. Har inte träffat dig på jättelänge, börjar sakna dig asso! Så vi får ta och träffas snart tycker jag gumman. Saknar dig din jävel!

hon och hanna på bild, wilma är hon med rosa, hon lär döda mig, men hahahaha!

AW

31 läsare, på bara en dag. Så bra brukar de ju aldrig gå! Gud vad ni är söta :')
Sitter fortfarande utomhus och njuter av kvällen. De börjar bli lite mörkt, Känner egentligen för att vara ute med mina kompisar, men aja jag får väl nöja mig med det här, hihi! Ska nog göra en kaffe snart, och kanske titta på tv, eller sitta kvar här ute i de sköna vädret. BTW vetni? Jag har fått en moppe! *happyface* hih jag vet att jag bara är 13, så jag får spara den tills jag är 15. Men några gånger tänker jag nog åka. hihi! Så aa de är ju kul tycker jag iallfall! Och föresten skicka spotify listor?

puss!


ojoj!

från 7läsare till 30 på endag, jag är imponerad. haha! Aja kära läsare. Jag sittter och äter kladdkaka som mamma hade köpt hem. Och sitter vid msn och camar med robin, utomhus i de sköna vädret! De åskar och regnar ju inte mer, eller aa de regnar lite. Men inte så mycket. Och lyssnar fortfarande på lady gaga. Åh vad jag älskar hennes låtar jjust nu! Har lyssnat på bara henne heladagen! De har faktiskt varit en jätteskön dag idag! Imorgon ska jag vara med robin. Och på kvällen ska jag nog gå på eclipse med mamma tror jag. Gud vad jag längtat efter att se den filmen asso! Gud vad fint de är ute just nu. De är rosa moln och börjar typ bli mörkt, hihi! Jättefint tycker jag. Men nu ska jag lyssna vidare på lady gaga. Vi hörs?


IBLAND SÅ..

.. älskar jag att ha tråkigt! De är ganska mysigt faktiskt. Att de regnar ute. Och så har de slutat åska, och så sitter jag och lyssnar igenom alla lady gagas låtar. Hon är nog min nya favorit för tillfället. Och när jag lyssnar klart på henne ska jag lyssna på avrils alla låtar. Och inatt ska jag kolla på 3filmer tror jag. Kanske struntar i att kolla på twilight efter som jag faktiskt sett den över 60 gånger. Aja shit the same. Har ni någon favorit låt eller album os.v som ni lyssnar på när ni har tråkigt och bara är för er själva? Isåfall skriv gärna han/hon/dom. Nu ska jag nog lyssna vidare på lady gaga. pusshej läsare!


FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT

okej, förlåt.. jag suger på att blogga! Men jag ska försöka bättra mig, jag lovar!
de är riktigt dåligt väder, de åskar, och de regnar. Gud vad dåligt väder de är! Men de är iallafall typ 30 grader.. och de är väl positivt.. i guess? Haha. Just  nu sitter jag och kollar på diney channel. Och så igår var jag och shoppade örebro med min kusin, och dessutom bytit piercing i naveln! De ska ni få se kort på snart, ikväll antar jag. Men pusshej!

HISS OCH DISS



första hissen, blir sommar!
jag älskar sommaren, de är den bästa högtiden på året! Solbränna, aa.. O.s.v ni fattar nog.. haha!

Barnbidrag
yay! Haha, jag har börjat fått barnbidraget. 1000 kr varje månad.. Vilket gör mig glad! Så kan jag köpa precis vad jag vill, hur dumt mamma och pappa tycker att de är!



Vänner som lämnar en.
jag hatar att glida ifrån mina vänner. Särsilt sånna som står en väldigt nära, de är bland de värsta jag vet. De är som om man inte är behövd längre. Och sorgen är stor!

MEN KLAGA LAGOM?

Anonym om SVAR PÅ TAL / DAGEN:
asso asso.
04 Juli, 22:58  
  evelina om SVAR PÅ TAL / DAGEN:
du säger asso i alla meningar :o..
IP: 85.224.44.21


-
okej, nu är de så att jag sköter min blogg inte ni. Så jag skriver asso hur mycket jag vill. Och de är faktiskt ingenting jag tänker på, jag gör de automatiskt bara. Men om ni stör er så himla mycket på de, så kan ni svara på varrför ni äns läser min blogg..? Skulle gärna vilja ha ett svar av någon av er. Ni ska inte klaga på min blogg, som faktiskt drivs av mig.

MYSKVÄLL MED SYSTER

helluuuuuubitches! :*
just nu sitter jag med min lilla bebis och kollar på alice i underhalndet. Och äter godis.. Vi är så feta, haha! Men aja enmassa mys tycker jag! Fast aa, elsa kommer ju somna typ vilken sekund som helst, hon ser riktigt trött ut haha. Hon är för söt är hon. Och btw, förlåt om jag inte bloggat på länge, men jag har inte orkat, hade jag haft en kamera hade de gått mycket bättre, men jaja, nu ska vi kolla vidare, puss!

SVAR PÅ TAL / DAGEN

hihi, den där tjejen jag la upp förut som sjung, ja de är en tjej men hon tycker stilen är snygg, och sjunger med en basröst vi tjejer kan få. Jag tycker hon är så sjukt häftig asso! Jag älskar hennes låtar kan nästan alla utantill!

Aja iallafall..
idag har jag varit och badat i säbylund, de var jättevarmt i vattnet så de var ju riiktigt skönt! Och så grillade vi marsmellows och korv.. och lite godis.. haha! Btw så var jag där med ellinor och evelina. Sen kom erika och sandra, jättekul vare.. enmassa mys! Fast gud vad jag var smutsig i ansiktet! Haha ni kunde väl sagt något! HAHAHA asso gud..! Och nu ikväll.. eller ja natt ska jag titta på film, alice i underlandet och harry potter och halvblods prinsen. Och dricka cola och äta godis, jag är ett riktigt fetto är jag! haha! De är bästa jag vet är nog att kolla på film när alla sover och ligga i soffan och dega, de är så skönt att vara ensam ibland.. Men nu efter skolan, efter sommarlovet så får elsa, min lillasyster vara hemma själv, så kul för mig asso..!? nej jag vill ju vara hemma själv.. Så de är ju lite surt de asso.. Men aja hörs någongång, puss!

min lilla bebis på bilden, söt va!? :D
och föresten , jaaaa jag ska försöka ladda upp bilder från dagen och så.. Men jag har ingen usb kamera..! -.- Men jag får nog en snart, eller en system kamera, shit vad jag vill ha de asso! Men jaja drömma kan man alltid! (:

RSS 2.0